Vårväder och jobba med vargbok

Idag känner jag för att skriva på svenska. Hence svenskan. Jobbet får garanterat alltid flyt när det är solväder. Och utsikten såhär fin som den bara blir på Kabelfabriken. Min plan med jobbet nu: jag fortsätter mindre splittrat än under vintern, det är barnbok och HDK-kurs och kursens slutarbete. Och bara pikulite kartor och hemliga projekt vid sidan om. Och absolut säga nej till jobb som jag inte kommer att hinna med. Mitt evighetsmål är att hitta strukturer och hålla mig till ursprungliga planer. Deadlines för kunder måste man ju hålla, men det är de egna projekten som jag måste markera tydligare i almanackan och känna respekt för. Helga, värna om, Inte skjuta upp! Men nu jobbar jag vidare med vargbarnboken. Det är så roligt! En liten titt på skisser och material här.

jenny_25042014.jpg